« «

Με επιτυχία έκλεισε ο Ιανουάριος

Η Athens Fashion Trade Show, απέδειξε και με την διοργάνωση του Ιανουαρίου τη μεγάλη δυναμική της και κέρδισε για μία ακόμη σαιζόν την εμπιστοσύνη 468 εκθετών αλλά και χιλιάδων καταστημάτων από όλη την Ελλάδα μεταξύ των οποίων γνωστά brands ένδυσης, υπόδησης, εσωρούχων, αξεσουάρ και μπιζού καθώς και νέα καταστήματα.
Από τις 29 Ιανουαρίου έως την 1 Φεβρουαρίου, η Athens Fashion Trade Show, η κοινή διοργάνωση της Femmina fashion trade show, της Hellenic Shoe Fair, του fresh και του τμήματος αξεσουάρ και μπιζού της Δωρέκθεσης που πραγματοποιήθηκε για αυτή τη σαιζόν σε 2 αίθουσες, επιβεβαίωσε το ρόλο της ως η μοναδική ολοκληρωμένη προσέγγιση του χώρου της μόδας με την ποιότητα και ποσότητα των επισκεπτών της και τις εμπορικές συνεργασίες που δημιούργησε στο 4ημερο της λειτουργίας της.

Το δυναμικό τμήμα fresh μεγαλύτερο από ποτέ με τους νέους σχεδιαστές και τις νεανικές εταιρείες παρουσίασε για ακόμη μία χρονιά φρέσκιες ιδέες και νεανικές προτάσεις και λύσεις εκπλήσσοντας το κοινό με τις μοναδικές δημιουργίες που παρουσίασε.
Για μία ακόμη χρονιά το ρυθμό στην έκθεση έδιναν οι επιδείξεις όπου μέσα από 20 catwalks την Παρασκευή , το Σάββατο και την Κυριακή παρουσιάστηκαν νέες μοναδικές συλλογές ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ μόδας για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016.

 

IMG_3887

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα ειδικά σεμινάρια για εκθέτες και επισκέπτες από την σχολή μόδας PANSIK με θέματα όπως Βασικές αρχές Visual Merchandising παρουσιάζοντας έξυπνους τρόπους για αύξηση των πωλήσεων στη λιανική και Τα social media ως μέσο προώθησης των επιχειρήσεων για την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων από την χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

Σημαντική ανταπόκριση είχε και το σεμινάριο που διοργάνωσε στο πλαίσιο της έκθεσης ο ΕΛΣΕΒΒΥΕ για την Ενημέρωση τάσεων μόδας για το Καλοκαίρι 2016 αλλά και για το Χειμώνα ’16 – ’17 καθώς και για το Branding στους κλάδους μόδας.

Η επόμενη διοργάνωση της Athens fashion trade show θα πραγματοποιηθεί 16-19/9/2016.